I have a garden in the south of France where I find all my inspiration. En 2003, Guy Savoy inaugure restaurant « l’Atelier Maître Albert » rôtisserie Paris Rive Gauche; restaurant « Le Chiberta », une étoile au Guide Michelin. Roger L. Elite '2021. Rejoindre nos équipes. De 1968 à 1976, il commence son apprentissage et sa formation chez le chocolatier Louis Marchand puis chez les frères Troisgros et chez Lasserre à Paris, au Lion d'Or à Genève, à l'Oasis à La Napoule. Réservation gratuite en ligne sur le site officiel du Guide MICHELIN. En 2006, avec son fils Franck, ouverture du « Caesars Palace » à Las Vegas. Indianapolis, IN. Guy Savoy est né le 24 juillet 1953 à Nevers en Bourgogne. Do you serve them in Paris? Chez Guy Savoy, il y a surtout de l’humain bienveillant, une envie contagieuse de partager des émotions fortes. Les avis des inspecteurs MICHELIN, des informations sur les prix, le type de cuisine et les horaires douverture Guy Savoy est un chef français, qui est le chef cuisinier et propriétaire du restaurant éponyme Guy Savoy à Paris et restaurant jumeau à Las Vegas, qui ont tous deux remporté plusieurs étoiles Michelin. GS: Richard Ekkebus, Gordon Ramsay, Damien Dulas, and all that currently work at Guy Savoy. Inscrivez-vous sur Facebook pour communiquer avec Franck Savoy et d’autres personnes que vous pouvez connaître. After three years apprenticeship with the Troisgrosbrothers and multiple experiences at prestigious restaurants, he opened his own restaurant in New York before opening in rue Duret, Paris in 1980, which received 2 Michelin stars in 1985. Best Valentine's meal ever!!! Funny 4. Which meant the most to you? Paris 6e : le champagne Franck Bonville chez Guy Savoy . Guy Savoy est né le 24 juillet 1953 à Nevers en Bourgogne. 597. Guy Savoy est né le 23 juillet 1953 à Nevers, dans la Nièvre, mais il grandit à Bourgoin-Jallieu, près de Lyon. Nicolas de Rabaudy — 12 janvier 2020 à 11h34. Guy Savoy – un restaurant Trois étoiles MICHELIN : une cuisine unique. GS: The first thing is to learn the French classics – the basics of cuisine. AB: What is your most indispensable kitchen tool? Savoy (Guy): Guy Savoy est un chef cuisinier français né le 24 juillet 1953 à Nevers (département de la Nièvre en région Bourgogne-Franche-Comté). Useful 5. Afficher les profils des personnes qui s’appellent Franck Savoy. uy Savoy was exposed to the world of restaurants at an early age, growing up in a small town in the Savoie region of France where his mother ran the local café. Vaut le voyage ! They should cook as if they were cooking at home – with heart. Nicolas de Rabaudy — 22 septembre 2019 à 10h50. Having published numerous cookbooks and received the Legion d’Honneur medal, Savoy presently owns 5 restaurants in Paris and inaugurated Restaurant Guy Savoy in Caesar’s Palace, Las Vegas in May 2006. Il passe son enfance à Bourgoin-Jallieu. En 2003, Guy Savoy inaugure restaurant « l’Atelier Maître Albert » rôtisserie Paris Rive Gauche; restaurant « Le Chiberta », une étoile au Guide Michelin. Une idylle sur laquelle le couple s'était confié il y a un an, auprès de Paris Match. En couple depuis deux ans avec Guy Savoy, Sonia Mabrouk nage dans le bonheur. It’s a way for the guest to follow the cook and have the same experience! Mise à jour du 02/12/2018.Et de trois ! Mise à jour du 02/12/2018.Et de trois ! Three years later, Savoy opened the first Restaurant Guy Savoy, earning his Toques and Michelin stars along the way (the third one came in 2002). Therefore I must trust Franck. In Caesars Palace Hotel and Casino. L’ATELIER DE JOEL ROBUCHON. Gordon Ramsay was trained under Guy Savoy, and has described him as his culinary mentor. I feel that as a chef, one should continue to learn everyday. "Soupes de printemps", le nouveau livre de Guy Savoy et d'Alexis Voisenet @alexisvoisenet, publié aux éditions Herscher et illustré par Laura Merle @enjoylamome , … Dans un layon cosmopolite étincelant, de « La Barrière de Clichy » confiée par Claude Vergé à la rue Troyon puis Vegas -Franck et Laura SAVOY y dirigent le Caesars Palace depuis 2006- en passant par Dubaï ; du tour de main au tour du monde. restaurant in the 2021 MICHELIN Guide France. She blended flour and sugar together and produced this crunchy pleasure. We both do this in complementary roles. AB: What is your favorite interview question? Guy Savoy est né le 24 juillet 1953 à Nevers en Bourgogne. Franck Savoy: When I was a little boy I started out in the kitchen, prepping, washing dishes. Savoy has not expanded in the vein of the other world-renowned French chef/restaurateurs (Joël Robuchon, Daniel Boulud, Jean-Georges Vongerichten) – the desert outpost of his famed Paris Restaurant Guy Savoy is his only overseas establishment. AB: You’ve received many awards including three stars from the Michelin guide, Gault Millau Chef of the Year and an entry in the Larousse Gastronomique. Le chef étoilé Guy Savoy a été de nouveau sacré meilleur restaurant du monde par La Liste qui compile les classements de 628 guides culinaires de référence et les avis de millions de gourmets. Mentions légales. My dad suggested that I join him in the front of the house 3 years ago. We are very close. Let's put the French Art of Living at the heart of the game! RESTAURANT GUY SAVOY. In 1955, his parents moved to Bourgoin-Jallieu, a town in Isère, where his father was a gardener and his mother owned a taproom that she would transform into a restaurant. View Franck Savoy’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Guy Savoy est né le 24 juillet 1953 à Nevers en Bourgogne. En juin 2010, ouverture du « Guy Savoy » avec le Marina-Bay-Sands à … Il passe son enfance à Bourgoin-Jallieu. Réservation gratuite en ligne sur le site officiel du Guide MICHELIN. GS: After my mother, it’s Pierre Troisgros. In Caesars Palace Hotel and Casino. Quand Guy Savoy accueille une maison de champagne, il ne se contente pas de mettre les petits plats dans les grands, il imagine des accords mets/vins de qualité qui vont sublimer les nectars choisis. Franck Savoy est sur Facebook. newsletter, Jamie Tran Tackles a Layered Dessert and Pan-African Food on the Latest ‘Top Chef: Portland’, Happy Hour and Taco Tuesday Highlight the Mexican Menu at Casa Calavera at Virgin Hotels, Chicken Parm Pizza and Hot Italian Sandwiches Arrive at Side Piece in May, Mexican Ice Pops and Japanese Dining Head to Chinatown’s Shanghai Plaza, P.F. The most important thing that I learned under Troisgros was the rigor of working as part of a team. Guy Savoy est né le 24 juillet 1953 à Nevers en Bourgogne. - Franck Savoy s’installe un an à l’avance pour préparer l’ouverture, - les cuisiniers et pâtissiers recrutés viennent en stage dans les cuisines et les maîtres d’hôtel viennent en salle rue Troyon. It’s a meat fork with two prongs that looks like a tuning fork. View Franck Savoy’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. 17 mai 2006 : Ouverture du restaurant GUY SAVOY de Las Vegas, frère jumeau du parisien. GS: The day I got my driver’s license, because it was a synonymous with freedom. Savoy (Guy): Guy Savoy est un chef cuisinier français né le 24 juillet 1953 à Nevers (département de la Nièvre en région Bourgogne-Franche-Comté). We are learning from each other. AB: What are the challenges of working together as father and son? 3570 Las Vegas Boulevard In a few years the next step is cooking again but we don’t know where yet. GS: “What is your passion outside of the kitchen?” Everyone has a passion and I want to know what it is. Guy Savoy: My mother gave me confidence in the kitchen. Las Vegas, NV 89109. Portant haut les couleurs de la gastronomie française, Guy Savoy a obtenu la note – quasi parfaite – de 99,75 sur 100. Guy Savoy est un chef cuisinier français. Ouvert jusqu'à 14:00, rouvrira plus tard (Plus d'informations) mar.–ven. Il passe son enfance à Bourgoin-Jallieu. Vaut le voyage ! Grande gastronomie française par le chef Guy Savoy, dans un décor sélect aux matériaux nobles et épurés. AB: What is your formula for success? GS: Our goal is to give pleasure to our guests. I remember my mother making “langue de chat” cookies on a winter’s night when I was a child. Also when I received my third Michelin star in 2000 it was like an Olympic medal for my team and I. AB: Is there a place you travel to for culinary research? GS: There’s no country that inspires me – it’s the time right now that inspires me. Alongside his son, Savoy counts chefs Richard Ekkebus, Gordon Ramsay, Damien Dulas, and, of course, all that currently work at Guy Savoy as his protégés. FS: I have taught Guy things about management here as well. Portant haut les couleurs de la gastronomie française, Guy Savoy a obtenu la note – quasi parfaite – de 99,75 sur 100. She taught me the magic of transformation – how to take seasonal ingredients and “turn them into pleasure.” My mother helped me discover my passion and inspired me to become a chef. De 1968 à 1976, il commence son apprentissage et sa formation chez le chocolatier Louis Marchand puis chez les frères Troisgros et chez Lasserre à Paris, au Lion d'Or à Genève, à l'Oasis à La Napoule. AB: You have been a mentor to so many chefs. Cool 5. Depuis 2018, il partage sa vie avec la journaliste Sonia Mabrouk [ 8 ] , [ 9 ] . Augustus Tower, 2nd floor Guy Savoy, meilleur restaurateur de la planète en 2019 Temps de lecture : 8 min. restaurant in the 2021 MICHELIN Guide France. I love watching people enjoy themselves and I’ve always wanted to be in the front of the house. Caesar's Palace Hotel and Casino South. Guy Savoy – a Three MICHELIN Stars: Exceptional cuisine, worth a special journey! GS: I know Franck and I trust him. GS: For now it’s enough. Afterwards, they should do a cuisine that they want to eat and that they love. newsletter, Gov. Inscrivez-vous sur Facebook pour communiquer avec Franck Savoy et d’autres personnes que vous pouvez connaître. His mission, he explains, “is to create one single team between the front and the back of the house. AB: Which early job position and/or restaurant do you feel was most influential in shaping your culinary style and business philosophy? dans le Guide MICHELIN France 2021. The baby pig and baby goat are the best. His mission, he explains, “is to create one single team between the front and the back of the house. Steve Sisolak Plans to Allow Nevada to Reopen at 100 Percent Capacity on June 1, Clark County takes over COVID-19 mitigation mandates on May 1, allowing buffets, nightclubs, strip clubs, and more to reopen at 50 percent capacity, 38 Standout Dining Destinations in Las Vegas, A guide to the best restaurants in Las Vegas for any dining option, Sign up for the Afficher les profils des personnes qui s’appellent Franck Savoy. Free online booking on the MICHELIN Guide's official website. Alongside his son, Savoy counts chefs Richard Ekkebus, Gordon Ramsay, Damien Dulas, and, of course, all that currently work at Guy Savoy as his protégés. Savoy owns four additional, smaller restaurants in Paris and Singapore. Free online booking on the MICHELIN Guide's official website. Réserver une table Guy Savoy, Paris sur Tripadvisor : consultez 803 avis sur Guy Savoy, noté 4,5 sur 5 sur Tripadvisor et classé #341 sur 18 140 restaurants à Paris. It’s my third hand – with it I can turn poultry, fish, meat, etc. AB: You’ve opened restaurants in Paris and Las Vegas. Dans "Anne Roumanoff, ça fait du bien", Guy Savoy revient sur l’évolution de la cuisine au niveau mondial. RESTAURANT GUY SAVOY. Guy Savoy – a Three MICHELIN Stars: Exceptional cuisine, worth a special journey! Il naît le 24 juillet 1953 à Nevers. Guy Savoy was present to wish us adieu & we were presented with the best croissant morning muffins for the following day. In 2000, the French Agricultural Minister awarded you the Legion d’ Honneur. 597. What was the inspiration behind the spoons? GS: I chose him for his technique because he has a “Guy Savoy mind.” He has been at Guy Savoy Paris for 4 years. Sur la table, @laurentbeyne_deuxailes a conçu la salière et la poivrière, et Virginia Mo les assiettes "Sourire". Best Valentine's meal ever!!! ... General Manager, Restaurant Guy Savoy Caesars Palace 2005 - 2010 5 years. We used different products that I had never used like foie gras. GS: A fourchette diapason. Guy Savoy was present to wish us adieu & we were presented with the best croissant morning muffins for the following day. Who are some of your brightest protégé’s? Au Revoir To Franck & Leigh Savoy [AlMancini.net], The freshest news from the local food world, Franck Savoy Leaves Vegas for The Four Seasons New York, 3570 South Las Vegas Boulevard, , NV 89109, 3799 South Las Vegas Boulevard, , NV 89109, Sign up for the He earned his third Michelin star in 2002. En 1975, Guy Savoy épouse Danielle, avec qui il a deux enfants : Caroline (née en 1976) et Franck (né en 1979) [7]. He is old-fashioned in his management style – I bring new ideas. Enjoy the wealth of our territories by living a unique and immersive experience. French-born chef Guy Savoy doesn't make frequent television appearances, even though the Michelin-starred Las Vegas outpost of his eponymously-named Paris restaurant plays a key role in Food Network's Vegas Chef Prizefight; it's also featured in an episode of Prizefight's companion series, Taste of the Strip. Nicolas de Rabaudy — 12 janvier 2020 à 11h34. Guy Savoy, chef 3* originaire de Bourgoin-Jallieu (Isère), va diriger une épreuve de l'émission Top Chef, sur M6, pour la première fois, mercredi 10 mars 2021. actu.fr TOTAL 2 people 3.5 hours 12 courses 2 champagnes, 1 bottle Pomerol, 2 glasses muscat € 1095 before tip. What or who inspired you to become a chef? At 23, Savoy became apprentice to the Troisgros brothers at their legendary restaurant in Roanne, and from there he accumulated experience in various kitchens until 1977, when he replaced Chef Bernard Loiseau at the well-reputed La Barrière de Clichy in Paris. Cool 5. Useful 5. ... General Manager, Restaurant Guy Savoy Caesars Palace 2005 - 2010 5 years. AB: When did you start working as a father-son team? Antoinette Bruno: Why did you start cooking? dans le Guide MICHELIN France 2021. The latter, in particular, is a role delegated to his fils, Franck, who is general manager. He wanted me to understand what was involved in opening a restaurant, so the opening of Guy Savoy in Las Vegas was my training. (877) 346-4642. July 2008 FS: I learned and watched, and I’ve grown up in this business just like my father did with his mother. Les avis des inspecteurs MICHELIN, des informations sur les prix, le type de cuisine et les horaires douverture Mercredi 10 mars, les candidats de la saison 12 de Top Chef auront l'honneur de recevoir Guy Savoy. Is Pierre Troisgros your mentor? First visited in 2009, at that time managed by Franck Savoy and the recipient of two Michelin Stars plus a perfect rating from AAA, it has more recently become an annual tradition to eat at Restaurant Guy Savoy inside Caesars' Palace, the latest pair of meals overseen by Chef Julien Asseo both reaching new heights in terms of Food and service. How long will he stay in Vegas? As for the cost, all we can say is: anytime a guy named Savoy eats at a guy named Robuchon’s restaurant (or vice versa), no one pays for anything. En 2006, avec son fils Franck, ouverture du « Caesars Palace » à Las Vegas. Having published numerous cookbooks and received the Legion d’Honneur medal, Savoy presently owns 5 restaurants in Paris and inaugurated Restaurant Guy Savoy in Caesar’s Palace, Las Vegas in May 2006. Il naît le 24 juillet 1953 à Nevers. En 2003, Guy Savoy inaugure restaurant « l’Atelier Maître Albert » rôtisserie Paris Rive Gauche; restaurant « Le Chiberta », une étoile au Guide Michelin. It was the first non-hotel leadership position that I had been in (although I did help to open another restaurant). I know he is capable – I’m not worried. In Las Vegas, Savoy has ensured the faithful translation of not only the style of cuisine so characteristic of his flagship Paris restaurant, but also the high standard of service. Le chef triplement étoilé, mondialement connu pour sa fameuse soupe à l'artichaut et à la truffe, leur demandera de faire d'une simple soupe un moment inoubliable. Restaurant Guy Savoy Monnaie de Paris 11 quai de Conti 75006 PARIS - FRANCE Tel : +33 (0)1 43 80 40 61. Las Vegas, NV 89109 My second most indispensable tool is a spoon for tasting. AB: What is your favorite restaurant off the beaten path? GS: The guests have to tell us that. In addition, the restaurant was recognized as one of the Top 40 Restaurants in the U.S.[1] from 2006 to 2011. Un verdict objectif, loyal, mathématique. I’d like to have him in Vegas for as long as possible. She taught me how to transform products by adding salt and pepper to create a dish. Why? Ils rigolent, discutent et mangent des tartines de beurre et de confiture de fraises. Rejoindre nos équipes. Guy Savoy, meilleur restaurateur de la planète en 2019 Temps de lecture : 8 min. 3570 Las Vegas Blvd. L’ATELIER DE JOEL ROBUCHON. Et amplement mérité. 417. He is married to Danielle Savoy and has 2 children: Caroline (born 21 January 1978) and Franck (born 4 June 1979). What are the benefits with having family on both sides of the house? This is my true spirit. Web: Web – Guy Savoy; Facebook -Guy Savoy Il est père de deux grands enfants, Caroline, devenue restauratrice, et Franck, qui travaille dans l’hôtellerie à Santa Monica, en Californie. Il passe son enfance à Bourgoin-Jallieu. Guy Savoy est un chef cuisinier français. Indianapolis, IN. En juin 2010, ouverture du « Guy Savoy » avec le Marina-Bay-Sands à … 702.731.7286. www.guysavoy.com. On Tuesday, the resort held a going away party for Franck and Leigh Savoy.Franck, the son of Guy Savoy… Working with Pierre Troisgros was a big change from cooking with my mother. GS: Sardegna a Tavola in the 12th arrondissement of Paris. AB: I was served many things on spoons in Vegas. Address: 18, Rue Troyon 75017 Paris, France. Chang’s Reopens on the Las Vegas Strip After a Five-Month Renovation, Sugar Factory Reveals Its Three-Story Candy Emporium, Restaurant Opening This Summer. De 1968 à 1976, il commence son apprentissage et sa formation chez le chocolatier Louis Marchand puis chez les frères Troisgros et chez Lasserre à Paris, au Lion d'Or à Genève, à l'Oasis à La Napoule. South. Livres. Sa mère tient une buvette municipal qui se transforme en restaurant réputé. Guy Savoy, chef 3* originaire de Bourgoin-Jallieu (Isère), va diriger une épreuve de l'émission Top Chef, sur M6, pour la première fois, mercredi 10 mars 2021. actu.fr Le chef étoilé partage la vie de la journaliste Sonia Mabrouk. GS: It’s in the blood and in the heart. Il passe son enfance à Bourgoin-Jallieu. The MICHELIN inspectors’ point of view, information on prices, types of cuisine and opening hours on the MICHELIN Guide's official website Sa mère tient une buvette municipal qui se transforme en restaurant réputé. The restaurant is managed full time by Franck Savoy, Guy Savoy’s son. Guy Savoy est né le 24 juillet 1953 à Nevers en Bourgogne. Roger L. Elite '2021. The latter, in particular, is a role delegated to his fils, Franck, who is general manager. GS: Yes we do. Funny 4. En 1975, Guy Savoy épouse Danielle, avec qui il a deux enfants : Caroline (née en 1976) et Franck (né en 1979) [7]. It was amazing. Il passe son enfance à Bourgoin-Jallieu. GS:  I don’t think there are that many challenges, as it is not possible to have two bosses in the same place. Depuis 2002, le Restaurant Guy Savoy, situé 11 quai de Conti dans le 6e arrondissement de Paris, possède trois étoiles au Guide Michelin. 3570 Las Vegas Blvd. La journaliste et le chef cuisinier ont évoqué leur histoire dans les colonnes de Paris Match. Guy Savoy, devant "Autoportrait à la cigarette", Pierre et Gilles, 1999. The latter, in particular, is done by keeping it in the family: Savoy’s son Franck is the general manager. Having published numerous cookbooks and received the Legion d’Honneur medal, Savoy presently owns 5 restaurants in Paris and inaugurated Restaurant Guy Savoy in Caesar’s Palace, Las Vegas in May 2006. He recorded the voice of sous-chef Horst for the French version of the Pixar animated film Ratatouille, released in August 2007. 702.731.7286. www.guysavoy.com. I learned the spirit of Guy Savoy from Guy, and took it from Paris and transplanted an exact replica in Las Vegas. Guy Savoy et Alexis Voisenet @alexisvoisenet invités de Laurent Mariotte, Marion Sauveur & Olivier Poels à La Table des bons vivants sur Europe 1 le samedi 10 avril, une émission à réécouter ici, avec sur la page de l'émission une recette tirée de leur livre "Soupes de printemps" : Soupe de petits pois à l’aneth glacé, œufs de saumon et petits pois en salade de Guy Savoy. Mentions légales. Guy Savoy est né le 23 juillet 1953 à Nevers, dans la Nièvre, mais il grandit à Bourgoin-Jallieu, près de Lyon. TOTAL 2 people 3.5 hours 12 courses 2 champagnes, 1 bottle Pomerol, 2 glasses muscat € 1095 before tip. AB: How did you choose your executive chef, Damien Dulas, to cook at your Las Vegas restaurant? AB: What advice would you give to aspiring young cooks? Supu Ramen, une table franco-japonaise de Guy Savoy Temps de lecture : 8 min. AB: What are the benefits to having family in both front and back of the house? Aujourd’hui, Guy Savoy et sa fille sont réunis, très complices, dans la cuisine de Caroline. Restaurant Guy Savoy What’s next for you? Et amplement mérité. Restaurant Guy Savoy Monnaie de Paris 11 quai de Conti 75006 PARIS - FRANCE Tel : +33 (0)1 43 80 40 61. As for the cost, all we can say is: anytime a guy named Savoy eats at a guy named Robuchon’s restaurant (or vice versa), no one pays for anything. Guy Savoy est un homme heureux et amoureux. Livres. De 1968 à 1976, il commence son apprentissage et sa formation chez le chocolatier Louis Marchand puis chez les frères Troisgros et chez Lasserre à Paris, au Lion d'Or à Genève, à l'Oasis à La Napoule. Franck Savoy est sur Facebook. Las Vegas, NV 89109. Dans "Anne Roumanoff, ça fait du bien", Guy Savoy revient sur l’évolution de la cuisine au niveau mondial. The biggest lesson is to take pleasure from working with a team – it’s very important to my style. Aujourd’hui, Guy Savoy et sa fille sont réunis, très complices, dans la cuisine de Caroline. Depuis 2018, il partage sa vie avec la journaliste Sonia Mabrouk [ 8 ] , [ 9 ] . After that I didn’t want to work in the restaurant business, so I went to learn about hotels. Interesting tidbit out of Restaurant Guy Savoy and Caesars Palace. Ils rigolent, discutent et mangent des tartines de beurre et de confiture de fraises. My mission is to create one single team between the front and the back of the house. In 2017, 2018, … Guy Savoy, Sonia Mabrouk et Olivier Royant - Soirée du 90ème anniversaire de Line Renaud sur le Bateau Potel et Chabot Pavillon Seine à Paris le 2 juillet 2018. En juin 2010, ouverture du « Guy Savoy » avec le Marina-Bay-Sands à … I then bought a 2 horsepower Citroen and drove to Turkey. Three years later, Savoy opened the first Restaurant Guy Savoy, earning his Toques and Michelin stars along the way (the third one came in 2002). Guy Savoy – un restaurant Trois étoiles MICHELIN : une cuisine unique. En 2006, avec son fils Franck, ouverture du « Caesars Palace » à Las Vegas. Depuis 2002, le Restaurant Guy Savoy, situé 11 quai de Conti dans le 6e arrondissement de Paris, possède trois étoiles au Guide Michelin. Un verdict objectif, loyal, mathématique. French-born chef Guy Savoy doesn't make frequent television appearances, even though the Michelin-starred Las Vegas outpost of his eponymously-named Paris restaurant plays a key role in Food Network's Vegas Chef Prizefight; it's also featured in an episode of Prizefight's companion series, Taste of the Strip. Three years later, Savoy opened the first Restaurant Guy Savoy, earning his Toques and Michelin stars along the way (the third one came in 2002). 417. Guy Savoy was born on 24 July 1953 in Nevers. Le chef étoilé Guy Savoy a été de nouveau sacré meilleur restaurant du monde par La Liste qui compile les classements de 628 guides culinaires de référence et les avis de millions de gourmets. The MICHELIN inspectors’ point of view, information on prices, types of cuisine and opening hours on the MICHELIN Guide's official website